SEOdaphne | Online Marketingcommunicatie, ondernemerscoaching
SEOdaphne vindt het leuk om (samen) mooie dingen te maken en te doen. Het is een soort bundeling van ervaring en kennis die is opgedaan in de afgelopen acht jaar. Een combinatie van ondernemerscoaching, creativiteit en uitvoering.
SEOdaphne, Online Marketing, ondernemerscoaching
15058
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15058,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over SEOdaphne

Over SEOdaphne

SEOdaphne vindt het leuk om (samen) mooie dingen te maken en te doen. Het is een soort bundeling van ervaring en kennis, die is opgedaan in de afgelopen twaalf jaar. Zowel alleen als in samenwerking met anderen. Het is een combinatie van marketing, coaching, creativiteit en uitvoering.

 

Ongeveer tien jaar terug werkte ik voor Golden Tulip Lisse als marketing manager en was ik redacteur van De Nachtegaal Tribune vijf jaar lang. De krant werd ieder kwartaal bezorgd in De Bollenstreek en regio.

Wil je Daphne beter leren kennen? Loop dan een keer mee tijdens een blote voeten wandeling in Overveen. Sinds begin 2018 zet ik het platform www.blotevoetenwandelingen.nl voort.

daphne-van-damme-haarlem